...

Вашият Уеб Сайт. Какво ще ни трябва ?

Щом четете този пост вече вероятно сте избрали нас за изработването на Вашия уеб сайт. За да Ви спестим време изготвихме този пост който ще Ви помогне да съберете всичко необходимо.

Ето какво ще ни е нужно за да стартираме работа.

Лого

Логото на Вашата фирма във векторен формат за да можем да генерираме svg. Ако нямате лого можем да ви съдействаме с изработването на такова.

Карта на сайта

Карта на сайта или това колко и какви страници искате да има. Заедно с тяхната подредба в менюта и подменюта.

Мултимедия

Снимки с висока резолюция представящи Вашия бизнес, екип, дейност, продукти или услуги. Видео клиповете са страхотен начин сайта да придобие по-голяма динамичност, както и по-доброто представяне на Вашата дейност.

Текстове

Добре написани текстове (в дигитален формат) за всяка страница с инструкции за тяхното позициониране към горепосочената картата на сайта.
В процеса на писане опитайте да вместите ключови думи, за които бихте искали да бъдете намирани в търсачките (без да злоупотребявате).

Общи Условия

Общи условия за ползване на сайта, които могат да бъдат изготвени от адвокат.

Защита на личните данни (GDPR)

Трябва да бъдат изготвени от адвокат.

Контакти

Телефони, адрес (заедно с отбелязано местоположение на карта) за да можем да добавим точен адрес в Google Maps. Имейл, който да приема запитвания от формата за запитване.

Подредба на съдържанието

Молим, да ни предоставите горепосоченото съдържание в архив, в който то е подредено по папки. За да бъде максимално лесно за нас да се ориентираме и да спестим време в излишни въпроси към Вас.
Надяваме се тази информация да Ви е полезна.

Поздрави,
Екипа на Fregata

Comments are closed.

REQUEST A QUOTE
BannerText_MrejaNet
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.