MFG Invest


Екипът на Fregata откликна бързо на молбата ни за разработване на нов уеб сайт. За нас като клиент бяха от изключително значение добрата комуникация и разбиране с фирмата, която ще изработи нашия уеб сайт. Fregata изпълняваха всяка наша молба бързо и бяха инициативни с предложенията си за подобрение на функционалностите. Благодарни сме за търпението и професионализма по време на целия проект.

Deniv


Клиент съм на фирма Fregata повече от година и съм много доволна от услугите им. Добра и много бърза комуникация, която не очаквах! Откликват на всяка една моя идея към функционалност. Благодарение на Fregata, онлайн магазина ми е тово, което е сега! Благодарности към целият екип на Fregata!

Ин Витро Клиника Малинов


Fregata е наш дългогодишен партньор на който доверихме два редизайна на своя сайт както и неговата поддръжка. Времето им за реакция при възникнал проблем или нужда от обновяване е светкавичен.

Sejuiced Group


Ползваме услугите на Fregata, откакто стартирахме нашата марка. Те ни помогнаха да развием визията си и да я реализираме чрез нашите уебсайтове. Те бързо реагират, независимо от разликата във времето между нас и винаги ги поддържат професионално в отговор на нуждите ни като компания. Удоволствие е да работя с толкова чудесни хора. Благодаря на екипа на Fregata! – The SEJUICED Team.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ
Viber