Изработка на уеб сайт

Имате нужда от професионален уеб сайт, който да бъде
успешен за представянето Ви в интернет пространството ?

 

Вие сте на правилното място.
С над 10 години опит в изработката на впечатляващи
уеб сайтове и успешни онлайн магазини.

Ние сме млад екип в крак с последните уеб тенденции
с повече от 100 изработени уеб сайта.

Изработка на уеб сайт

Имате нужда от професионален уеб сайт, който да бъде
успешен за представянето Ви в интернет пространството ?

 

Вие сте на правилното място.
С над 10 години опит в изработката на впечатляващи
уеб сайтове и успешни онлайн магазини.

Ние сме млад екип в крак с последните уеб тенденции
с повече от 100 изработени уеб сайта.

Изработка на Уеб Сайт

Изработваме впечатляващи и успешни уеб сайтове.

Независимо дали имате нужда от продуктов, корпоративен или имиджов уеб сайт ние ще го разработим за Вас.

Разработваме нашите уеб сайтове по последни уеб стандарти. Стилни, динамични и достъпни през всяко мобилно устройство. Системите за управление на съдържанието, с които работим ще Ви помогнат да поддържате сайта си свеж и актуален.
Знаем колко е важно за бизнесът Ви да се класира добре в търсачките, за това всеки разработен от нас сайт получава SEO оптимизация.

Те ни се довериха, направете го и Вие :

website-logos

Винаги работим и създаваме с утвърдени технологии по последните уеб стандарти.

Нашите проекти са обичани както от търсачките така и от потребителите им, защото винаги работим по последните уеб стандарти. Нашите уеб сайтове и онлайн магазини са (mobile friendly ) достъпни през всеки смартфон, таблет или лаптоп.

С високо ниво на сигурност и конфиденциалност. А от 2013 година насам можете да се доверите на нас да пренесем Вашите идей в iOS и Андройд приложения.

Изработка на Уеб Сайт

Модерен дизайн

Всеки наш уеб сайт се създава с внимание към детайла, с модерен дизайн и навигация. Така че да бъде достъпен от всяко модерно мобилно устройство, така че клиентите ви да могат да посещават Вашият сайт без никакви проблеми.

Защо да изберете нас за изработка на уеб сайт ?

Разполагаме със солиден професионален опит в изработката на уеб сайтове, както за български,
така и за чуждестрани клиенти.
Знаем от какво има нужда един сайт за да бъде успешен.

  • 1:1 демо или примерен дизайн – знаете какво ще получите: Още преди подписване на договор ще Ви презентираме работещо демо и няма да има неприятни изненади.
  • SEO – Лек, бърз и оптимизиран за Google уеб сайт: Всеки разработен от нас уеб сайт получава базова SEO оптимизация. Бързо зареждащ, оптимизирано съдържание и мобилна версия за всички модерни устройства.
  • Надежден и сигурен: Използваме последните технологии и технологии за разработване на модерен и стилен уеб сайт, които гарантира сигурността и представянето на информацията във Вашия уеб сайт.
  • Възможност за надграждане: Може да реализираме всяко Ваше желание за допълнителна функционалност, включително интеграции с външни системи и модули.
  • Лесно управление на съдържанието: Ако желаете да администрирате съдържанието на уеб сайта Ви, можете да го правите бързо и лесно от офиса или в движение. Предоставяме кратки видео уроци как можете да работите с административния панел и да управлявате съдържанието.
  • Кратък срок на изпълнение: Можем да разработим и пуснем онлайн новия Ви уеб сайт за много кратък срок, при наличието на готова информация от Ваша страна.
  • Мигриране на съдържанието: Ние ще се заемем с прехвърлянето на  съдържанието от стария Ви уеб сайт, защото знаем, че времето Ви е ценно.
  • Гарантирана реакция за поддръжка: След пускането на Вашия уеб сайт онлайн, няма да загубите контакт с нас. Оставаме на разположение за техническа поддръжка, която е уникална за България.
Научете повече за нас
Изработка на Онлайн Магазин - Magento и WooCommerce

Свържете се с нас (+359) 897 052 336 или Направете Запитване
за Вашия нов корпоративен уеб сайт

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ