Изработка на онлайн магазин

Изработваме Интернет магазини за напреднали или стартиращи бизнеси.

Вие сте на правилното място.
С над 10 години опит в изработката и поддръжката
на печеливши онлайн магазини.
Ние сме млад екип в крак с последните уеб тенденции
с повече от 70 изработени интернет магазина.

Разработваме нашите онлайн магазини с помоща на най-добрите
e-commerce платформи
Magento и WooCommerce

Magento-Logowoocommerce-logo-1

 

 

 

Тези две платформи са толко различни една от друга, но едно нещо ги обединява те са най-доброто решение за онлайн търговия към момента. Всеки разработен магазин от нас е базиран на една от тези две платформи. Те дават възможност да представите и управлявате своите продукти и услуги по начина който Вие искате.

Всяка предлага множество функции за ваучери, промоции, начини за доставка и начини за разплащане. Знаем колко е важно за бизнеса Ви да се класира добре в търсачките, за това всеки разработен от нас магазин получава начална SEO оптимизация.

Разработваме нашите онлайн магазини спрямо вашите изисквания

Интегриране на различни методи за разплащане, калкулиране на доставка спрямо различни куриерски фирми както и базово оптимизиране на структурата и съдържанието на Интернет магазина.
Добавяне или интегриране с външни ERP и CRM клиенти.

Изработка на Уеб Сайт

Модерен дизайн

Всеки наш Интернет магазини се създава с внимание към детайла, с модерен дизайн и навигация. Така че да бъде достъпен от всяко модерно мобилно устройство така че клиентите ви да могат да пазаруват в Вашия онлайн магазин без никакви проблеми.

Защо да изберете нас за изработка на Онлайн Магазин ?

Разполагаме със солиден професионален опит в изработката на Онлайн магазини, както за български,
така и за чуждестрани клиенти.
Знаем от какво има нужда един онлайн магазин за да бъде успешен независимо от продуктите, които предлага. От отличното представяне на Вашите продукти, лесното поръчване и бързото заплащане Вие получавате един готов работещ и успешен онлайн магазин.

 • 1:1 демо или примерен дизайн – знаете какво ще получите:

  Ще Ви презентираме работещо демо и няма да има неприятни изненади.

 • SEO – Лек, бърз и оптимизиран за Google уеб сайт:

  Всеки разработен от нас Интернет магазин получава базова SEO оптимизация, както на страниците, така и на всеки отделен продукт. Бързо зареждащ, оптимизирано съдържание и мобилна версия за всички модерни устройства.

 • Надежден и сигурен:

  Използваме последните технологии и технологии за разработване на модерен и стилен онлайн магазин, които гарантира сигурността и представянето на информацията във Вашия магазин.

 • Възможност за надграждане:

  Може да реализираме всяко Ваше желание за допълнителна функционалност, включително интеграции с външни системи и модули.

 • Лесно управление на съдържанието:

  Ако желаете да администрирате съдържанието на Интернет магазина си, можете да го правите бързо и лесно от офиса или в движение. Предоставяме кратки видео уроци как можете да работите с административния панел и да управлявате съдържанието.

 • Кратък срок на изпълнение:

  Можем да разработим и пуснем онлайн новия Ви онлайн магазин за много кратък срок, при наличието на готова информация (задание) от Ваша страна.

 • Мигриране на съдържанието:

  Ние ще се заемем с прехвърлянето на съдържанието от стария Ви интернет магазин, защото знаем, че времето Ви е ценно.

 • Гарантирана реакция за поддръжка:

  След пускането на Вашия Интернет магазин онлайн, няма да загубите контакт с нас. Оставаме на разположение за техническа поддръжка, която е уникална за България.

Научете повече за нас
Изработка на Онлайн Магазин - Magento и WooCommerce

Свържете се с нас (+359) 897 052 336 или Направете Запитване

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ
Viber