Представяме Ви Vivo

Това е ViVo

В днешния забързан и динамичен живот, когато имаме бизнес искаме да следим също толкова динамично и неговото постоянно развитие със всеки изминал ден, час, минута.

invoices-featuresТъй като ние смеем да твърдим, че разбираме от бизнес създадохме точно това, от което всеки един човек, който държи на качеството и точността има нужда – Vivo.  За да не ви губим времето в думи, тъй като знаем, че то е важно, в няколко реда ще ви обясним за какво ви говорим.

Vivo е система за онлайн фактуриране и складово бизнес решение. invoicesСпестявате време, пари и много нерви. Добавяте инвертара си,клиентите си, дистрибуторите и доставчиците. Създавате оферти, които лесно превръщате във фактури и всичко това, което ви изброихме става както през стационарен компютър, така и през смартфона ви.

Управлявате складовете си и наличностите. Всичко обединено в едно, най-интересното, което ще ви предложим е цената, каквато никой на пазара в България не може да ви предложи за нещо подобно на Vivo. Следете бизнеса си както седнали на стола пред компютъра, така и докато пътувате чрез телефона или таблета си.

 Научете Всичко за ViVo Тук

Comments are closed.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ
Viber