Табиет и Балкански Бал се довериха на Fregata

април 17, 2017 by in category Интересно, Проекти на Fregata with 0 and 0
Home > Новини > Интересно > Табиет и Балкански Бал се довериха на Fregata

Всички сте чували за Балкански Бал и Табиет Кулинарен фестивал с организатори Болкан Мюзик.

Какво по-хубаво от различни кулинарни стилове, фолклор, съвременна музика и невероятни емоционални преживявания. Една от звездите на Балкански бал бе самата Индира Радич, която се завърна на българска сцена след четири годишно отсъствие.

Прилива от емоции успя да зареди и нас, тъй като организаторите от Болкан Мюзик се довериха на Фрегата за цялостното онлайн присъствие на двата феста от логата, до банери, билбордове и изработка на всичко останало , което да стигне до вас и да разберете какво не трябва да изпускате.

Изключително сме благодарни за доверието и надяваме се го оправдахме. Флаерите, по които работихме ни караха да оставаме нетърпеливи за момента на осъществяване и само си представяхме колко положителна енергия ще донесе всичко това на вас. Какво по-хубаво може да бъде съчетанието на концерт, ресторант и дискотека едновременно?

В забързаното ежедневие такъв тип фестове, могат да допринесат само за слънчево настроение и позитивни емоции. Радваме се, че ние от Фрегата допринесохме за една малка част от тази силна енергия, която накара и ще накара много хора да се усмихват и да си спомнят с настроение.

© 2012 - 2017 Фрегата Груп ЕООД

Изработка на уеб сайтове и Онлайн магазини

Facebook, Google+, YouTube