...

Корпоративен сайт за ESM

Водещата софтуерна система ESM довери на Фрегата Груп тяхното цялостно онлайн присъствие от визитни картички до динамичен и представителен корпоративен уеб сайт. ESM е гъвкав продукт за изграждане на комплексни системи за сигурност, който се отнася към клас софтуерни продукти PSIM, предназначени за решаване на задачи за програмно интегриране на различни подсистеми за сигурност в единна информационно – управляваща система, която управлява събирането, обработването на информация, уведомленията и контролът върху действията на операторите.

Едни от клиентите на ESM са Централната банка на Руската Федерация, Газпром, Международно летище Сочи. ESM платформата е успешно интегрирана в над 1000 проекта за разработване на системи за охрана на промишлени предприятия, транспортни съоръжения, търговски обекти, банкови институции и обекти на държавната администрация по целия свят. Търсейки дългосрочен и надежден партньор ЕSM избраха Fregata Group да създаде за тях корпоративен уеб сайт, който най-добре да представи тяхното виждане за сигурност, идеалната презентация на техните решения и дейността на компанията като цяло.

Още при първата ни среща с представителите на ЕSM се опитахме както винаги да вникнем във вижданията на клиента за това, което иска да представи от компанията си за да отговорим изцяло на нуждите им с последните уеб стандарти. Уеб сайтът, който направихме за тях е максимално информативен така, че всеки проявил интерес да добие представа от няколко изречения за идеите и решенията на компанията, а безупречният свеж дизайн допринася за приятното сърфиране между секциите на менюто.

Comments are closed.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ
timized by MrejaNet
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.