...

Корпоративен сайт за ESM

Водещата софтуерна система ESM довери на Фрегата Груп тяхното цялостно онлайн присъствие от визитни картички до динамичен и представителен корпоративен уеб сайт. ESM е гъвкав продукт за изграждане на комплексни системи за сигурност, който се отнася към клас софтуерни продукти PSIM, предназначени за решаване на задачи за програмно интегриране на различни подсистеми за сигурност в единна информационно – управляваща система, която управлява събирането, обработването на информация, уведомленията и контролът върху действията на операторите.

Едни от клиентите на ESM са Централната банка на Руската Федерация, Газпром, Международно летище Сочи. ESM платформата е успешно интегрирана в над 1000 проекта за разработване на системи за охрана на промишлени предприятия, транспортни съоръжения, търговски обекти, банкови институции и обекти на държавната администрация по целия свят. Търсейки дългосрочен и надежден партньор ЕSM избраха Fregata Group да създаде за тях корпоративен уеб сайт, който най-добре да представи тяхното виждане за сигурност, идеалната презентация на техните решения и дейността на компанията като цяло.

Още при първата ни среща с представителите на ЕSM се опитахме както винаги да вникнем във вижданията на клиента за това, което иска да представи от компанията си за да отговорим изцяло на нуждите им с последните уеб стандарти. Уеб сайтът, който направихме за тях е максимално информативен така, че всеки проявил интерес да добие представа от няколко изречения за идеите и решенията на компанията, а безупречният свеж дизайн допринася за приятното сърфиране между секциите на менюто.

Comments are closed.

REQUEST A QUOTE
BannerText_MrejaNet
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.