...

Искате Онлайн магазин? Каква информация ще ни трябва ?

Щом четете този пост вече вероятно сте избрали нас за изработването на Вашия Онлайн магазин. За да Ви спестим време, изготвихме този пост който ще Ви помогне да съберете всичко необходимо.

Ето какво ще ни е нужно за да стартираме работа.

Лого

Логото на Вашата фирма във векторен формат за да можем да генерираме svg. Ако нямате лого можем да ви съдействаме с изработването на такова.

Карта на сайта

Карта на сайта или това колко и какви страници искате да има. Заедно с тяхната подредба в менюта и подменюта. Всички продуктови категории и менюта които искате да присъстват.

Мултимедия

Снимки с висока резолюция на Вашите продукти или услуги. Видео клиповете са страхотен начин сайта да придобие по-голяма динамичност, както и по-доброто представяне на Вашите продукти.

Текстове

Добре написани текстове (в дигитален формат) за всяка страница и продукт с инструкции за тяхното позициониране към горепосочената карта на сайта.
В процеса на писане опитайте да вместите ключови думи, чрез които бихте искали да бъдете намирани в търсачките (без да злоупотребявате с повторението им).

Продуктова информация

Цялата информация за продуктите/услугите, които ще предлага магазина, както и размер, тегло, описание (при нужда).

Доставка

Ако ще интегрираме модул като например – Еконт, DHL ще ни трябва предварително предоставен от тях Ваш акаунт с който да синхронизираме магазина.

Разплащане

Приемане на банкови преводи, разплащане с карти, PayPal, EasyPay, наложен платеж. Трябва да изберете.

Общи Условия

Общи условия за ползване на сайта, които могат да бъдат изготвени от адвокат.

Защита на личните данни (GDPR)

Трябва да бъдат изготвени от адвокат.

Контакти

Телефони, адрес (заедно с отбелязано местоположение на карта) за да го зададем точно Google Maps. Имейл, който да приема запитвания от формата за запитване.

Подредба на съдържанието

Молим, да ни предоставите горепосоченото съдържание в архив, в който то е подредено по папки за да бъде максимално лесно за нас да се ориентираме и да спестим време в излишни въпроси към Вас.
Надяваме се тази информация да Ви е полезна.

Поздрави,
Екипа на Fregata

Comments are closed.

REQUEST A QUOTE
BannerText_MrejaNet
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.